Scopul conferinței: creșterea calității proiectelor de mobilitate în domeniul educației școlare prin îmbunătățirea cooperări în cadrul trio-ului: Agenții naționale, furnizori de cursuri și școli.
Sunt invitați să se înscrie reprezențanți ai organizațiilor care au implementat proiecte de mobilitate școlară în cadrul Acțiunii cheie 1 începând cu anul 2014.
Înscrierea se face prin completarea acestui formular și prin transmiterea lui la adresa de e-mail: nicusor.ciobanu@anpcdefp.ro până la data limită.
! Important: formularul trebuie trimis completat, printat, semnat și scanat.
Data limită pentru înscrierea online este: 5 aprilie 2018.
Rezultatele selecţiei vor fi comunicate tuturor candidaţilor de către Agenţia Naţională din Germania
Profilul participantului:
- reprezintă o organizaţie activă în domeniul educației școlare, fiind obligatorie experiența în implementarea de proiecte de mobilitate școlară în cadrul programului Erasmus+;
- expune impactul și schimările care au avut loc la nivel organizațional în urma implementării unui proiect de mobilitate;
- este motivat să se implice în activitățile prevăzute în agenda conferinței;
- are acordul organizaţiei/instituţiei pentru angajarea într-un parteneriat în numele acesteia;
- deţine cunoştinte avansate de limba engleză (scris, vorbit).
Criterii de selecție:
- capacitate de multiplicare, informare și formare;
- motivație și așteptări personale;
- intenţia de a dezvolta un proiect Erasmus+ în domeniul educației școlare;
- distribuție geografică;
- abilități lingvistice:
- nu a mai beneficiat în ultimele 18 luni de o mobilitate TCA.
Condiții de participare:
a. Numărul maxim de participanți din România: 2
b. Preselecția națională se realizează de către ANPCDEFP.
c. Selecția finală la nivel european se realizează de către Agenția Națională din Germania.
NOTĂ:
1. Costurile de participare vor fi distribuite după cum urmează: costurile legate de subzistență (cazare și masă) și de transport vor fi acoperite de către ANPCDEFP.
2. Candidații selectați trebuie să-și avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport până la locul de desfășurare a cursului, utilizând cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasă economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP în proporție de 95%.
3. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinanţarea participantului la curs (și el va fi reținut din cheltuielile de transport, la decont).
====================================================================
Selecţia candidaturilor depuse pentru participarea la Conferința Dialog pentru creșterea calității proiectelor de mobilitate în educația școlară din Germania s-a încheiat.
S-au înregistrat 5 candidaturi.
Reamintim faptul că selecţia a avut la bază criteriile de selecţie enunţate în apelul postat pe site-ul programului Erasmus+.