Termeni şi condiţii

Bine ati venit pe erasmusplus.ro, un spatiu destinat promovarii programului ErasmusPlus in Romania. Portalul este administrat de Agentia Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), numit in continuare administrator.
 

Categorii de utilizatori

Utilizatorii portalului erasmusplus.ro pot avea calitatea de vizitatori sau de contributori după cum urmeaza:
- vizitatorii pot avea acces la toate resursele portalului, dar nu pot adauga continut.
- contributorii au acces la toate resursele portalului si pot propune modificari in sectiunile acestuia, pot publica evenimente, resurse, stiri, articole sau testimoniale, pot contribui la discutii si da "like".  Pentru a putea contribui cu materiale la baza de resurse a portalului, este necesara crearea unui cont de utilizator. Contributorii propun materialele insa ele vor fi facute publice doar dupa aprobarea administratorilor.

Toate informatiile furnizate in aceasta etapa sunt strict confidentiale si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele privind identificarea utilizatorului.

Crearea unui cont presupune acceptarea implicita a prezentilor Termeni si conditii.
 

Proprietate intelectuala

Dreptul de proprietate intelectuala asupra articolelor si resurselor publicate pe erasmusplus.ro apartine integral autorilor. Contributorii sunt direct raspunzatori pentru resursele incarcate, indiferent de forma si formatul lor (fisiere text, audio sau video), si pentru continutul mesajelor/articolelor publicate si isi asuma responsabilitatea respectarii drepturilor de autor apartinand tertilor.

Portalul permite stocarea, utilizarea, reproducerea, crearea de lucrari derivate (prin traducerea, adaptarea sau modificarea fisierelor initiale), afisarea, tiparirea si distribuirea fisierelor din categoria Resurse, cu conditia respectarii conditiilor privind protejarea drepturilor de autor.
Utilizarea fisierelor contributorilor poate face obiectul unor restrictii de utilizare sau distribuire impuse de acestia. Inainte de a folosi o resursa asigurati-va ca detineti toate drepturile necesare.

Toate materialele din sectiunea de Resurse sunt gratuite, cu exceptia cazurilor in care contributorii au specificat alte conditii de utilizare.
In cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile de autor, trimiteti o notificare pe mail, pe adresa andrei.popescu@anpcdefp.ro
 

Respectarea etichetei pe erasmusplus.ro

Administratorii se asteapta ca toti utilizatorii portalului sa fie civilizati si politicosi, sa raspunda cu promptitudine la intrebari, sa aiba simtul umorului si pleaca de la premisa ca toti colaboratorii au cele mai bune intentii.

Orice forma de hartuire, amenintare sau incarcarea unor continuturi ofensatoare, precum si utilizarea unui limbaj obscen sau abuziv in comentarii este strict interzisa.

Incarcarea unor continuturi cu caracter comercial sau solicitarile de orice natura care implica servicii comerciale online sau offline, destinate unor persoane fizice sau organizatii, este strict interzisa.
 
 

Raspundere si eventuale litigii

Cu exceptia prevederilor explicite din prezentii Termeni si conditii, proprietarii si administratorul nu isi asuma nicio responsabilitate privind utilizarea documentelor, materialelor audio/video, a comentariilor si articolelor publicate pe erasmusplus.ro si nici in ceea ce priveste eventuala disponibilitate si capacitate a contributorilor de a furniza sau de a raspunde unor cerinte venite din partea tertilor.

Proprietarii si administratorul nu pot fi facuti raspunzatori de aparitia unor eventuale litigii survenite din utilizarea materialelor publicate pe erasmusplus.ro sau asociate cu serviciile furnizate prin intermediul portalului.
 

Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare a portalului, modul de functionare precum si structura portalului pot fi modificate fara o notificare prealabila a posesorilor de conturi sau a celorlalte categorii de utilizatori.

In cazul in care administratorul considera ca a fost incalcata una sau mai multe dintre prevederile mentionate explicit sau implicit in prezentii Termeni si conditii, comentariul/articolul nu va fi aprobat sau va fi sters fara avertizarea utilizatorului. Accesul utilizatorului va fi restrictionat la o noua incalcare a Termenilor si conditiilor.

In cazul incalcarii acestor termeni, administratorii isi rezerva dreptul de a suspenda calitatea de contributor.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile sau cu modificarile aduse acestora, va rugam sa intrerupeti utilizarea serviciIor oferite de erasmusplus.ro.
 
 
Comentariile, sugestiile precum si raportarea utilizarii abuzive a portalului se pot trimite pe adresa andrei.popescu@anpcdefp.ro.
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.