![]() Pentru cine?Cele două ateliere Erasmus+Teach for Romania - mobilități educație școlară și proiecte de parteneriat la scară mică educație școalară - fac parte din oferta de formare a ANPCDEFP și sunt susținute de membrii reţelei formatorilor Erasmus+.
Atelierele sunt dedicate exclusiv școlilor în care își desfășoară activitatea profesori din cadrul Teach for Romania și care sunt interesate de oportunitățile oferite atât de proiectele de mobilitate pe termen scurt, cât și de proiectele de parteneriat la scară mică/de mică anvergură din cadrul programului Erasmus+. Atelierele durează 3 zile: 25 noiembrie (începând cu prânzul, 2 sesiuni de lucru); 26 noiembrie (integral, 4 sesiuni de lucru); 27 noiembrie (integral, 4 sesiuni de lucru; cursul se va termina în jurul orei 18.00).
După consultarea celor două tipuri de oportunități, vă rugăm să alegeți doar unul din cele 2 ateliere (informații despre cele două tipuri de oportunități E+ AICI). Încurajăm participarea a doi reprezentanți din aceeași școală, înscrierea fiind făcută DOAR de o singură persoană, prin completarea formularului de înscriere disponibil AICI, până pe data de 17 noiembrie, 0ra 13:59.
Ce vei găsi aici?Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat pentru finalizarea etapei de elaborare și pentru completarea unui formular de candidatură Erasmus+, mobilitate educație școlară sau parteneriat la scară mică. La finalul cursului:
Ce teme vor fi abordate în atelier?Tematicile abordate pentru completarea formularului de candidatură sunt următoarele:
Alte condiții și recomandări pentru participare:Recomandăm fiecărui participant să parcurgă secțiunile relevante din Ghidul Programului dedicate domeniului pentru care se realizează atelierul și Apelul Național la Propuneri de Proiecte (disponibile AICI) și să urmeze instrucțiunile primite prin email de la formatori, dacă a fost selectat să participe la atelier. Totodată, este necesar să vină la atelier cu o bună înțelegere a nevoilor organizației/instituției pe care o reprezintă și să evidențieze aceste nevoi în formularul de înscriere la atelier. Este foarte important ca aceste nevoi să fie discutate în etapa pregătirii înscrierii la atelier cu persoanele autorizate din organizație/instituție pentru a stabili prioritățile instituționale cărora li se va adresa proiectul Erasmus+.
Ce costuri presupune?Atelierul se va organiza în București, într-o locație care urmează să fie anunțată ulterior selecției. Informații despre certificatele de participare la curs și regulamentul GDPR. Vă dorim mult succes!
Adaugat de: Nicusor Ciobanu
|
Te pasionează crearea de conținut digital și îți dorești să ajungi la EYE 2025? Atunci acest concurs este pentru tine!
ANPCDEFP aduce clarificări privind perceperea de taxe în cazul proiectelor de mobilitate de tineret Erasmus+.
Te pasionează crearea de conținut digital și îți dorești să ajungi la EYE 2025? Atunci acest concurs este pentru tine!
ANPCDEFP aduce clarificări privind perceperea de taxe în cazul proiectelor de mobilitate de tineret Erasmus+.