![]() Ai un proiect KA121 sau KA122 și vrei să știi cum să-i măsori impactul real? Vino în Cipru, la Larnaca, în perioada 8–10 iulie 2025, pentru un curs intensiv dedicat beneficiarilor Erasmus+ care vor să transforme rezultatele în resurse clare și sustenabile.
Când? 8–10 iulie︱ Unde? Larnaca, Cipru
De ce acest eveniment? Pentru că acest eveniment te va ajuta să:
Pentru cine? Pentru beneficiarii proiectelor Erasmus+ de mobilitate pe termen scurt sau acreditați (KA121 și KA122) din domeniile educației școlare, formării profesionale (VET) și educației adulților: conducători de instituții/organizații, cadre didactice, formatori, alți profesioniști în educație. Te întrebi dacă este pentru tine și instituția/organizația ta? Dacă ești implicat într-un proiect KA121 sau KA122 (în desfășurare sau finalizat) și îți dorești să înțelegi mai bine cum se poate măsura impactul real al proiectului, această activitate te va sprijini să obții rezultate mai clare și mai durabile. Ce vei găsi aici? Un curs de formare axat pe dezvoltarea competențelor necesare pentru a evalua impactul unui proiect, atât în timpul implementării, cât și după finalizarea acestuia. Obiective:
La finalul cursului:
Ce teme vor fi abordate în sesiunile de lucru?
Profil participanți:
Mai multe detalii și înscrieri: Events | SALTO Criterii de eligibilitate și selecţie:
Data limită pentru înscrierea online este: 7 mai. Ce trebuie știut: Numărul maxim de participanți din România: 2 Preselecția națională se realizează de către ANPCDEFP. Selecția finală la nivel european se realizează de către Agenția Națională din Cipru. Alte informații: Costurile de participare vor fi distribuite după cum urmează: costurile de transport vor fi acoperite de către ANPCDEFP pe bază de contract, în limita a 500 de euro, iar cele legate de subzistență (cazare și masă) de către organizatori. Candidații selectați trebuie să-și avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport până la locul de desfășurare a evenimentului, utilizând cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasă economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP în proporție de 95%. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinanţarea participantului la curs (și el va fi reținut din cheltuielile de transport, la decont). Organizatorii vor asigura costurile privind cazarea, masa participanților și costurile aferente programului de activități.
Adaugat de: Adriana Cozanu
|
Te pasionează crearea de conținut digital și îți dorești să ajungi la EYE 2025? Atunci acest concurs este pentru tine!
ANPCDEFP aduce clarificări privind perceperea de taxe în cazul proiectelor de mobilitate de tineret Erasmus+.
Te pasionează crearea de conținut digital și îți dorești să ajungi la EYE 2025? Atunci acest concurs este pentru tine!
ANPCDEFP aduce clarificări privind perceperea de taxe în cazul proiectelor de mobilitate de tineret Erasmus+.