30 aprilie - următorul termen limită!

1381 Vizualizări
Data: 8 Aprilie 2015

Următorul termenul limită 30 aprilie este dedicat organizațiilor care vor să depună proiecte în domeniul tineretului pentru oricare din cele trei acțiuni cheie:

- proiecte de mobilitate: schimburi de tineri, mobilități ale lucrătorilor de tineret sau Serviciul European de Voluntariat (acțiunea cheie 1),
- proiecte de parteneriat strategic (acțiunea cheie 2) sau
- proiecte de dialog structurat pentru tineret (acțiunea cheie 3).

În secțiunile dedicate (click pe textul albastru de mai sus cu denumirile acțiunilor cheie) găsiți o serie de informații relevante cât și documente necesare (ghidul programului, apelul național la propuneri de proiecte, formularele de candidatură, modelul pentru scrisoarea de mandat, modelul pentru lista de activități etc). Tot aici găsiți link-uri către OTLAS, baza de date pentru căutare de partenari și  webinarele realizate pentru termenul de 4 februarie (informațiile sunt în continuare valabile).

La aceste linii de finanțare poate candida orice tip de organizație activă în domeniul tineretului. Acestea includ organizații non-profit, asociații și ONG-uri, precum și organismele publice locale și regionale stabilite într-o ţară participantă la program. În cazul proiectelor realizate de două sau mai multe organizații participante, una dintre organizații candidează în numele tuturor organizațiilor participante implicate în proiect. În cadrul acestor tipuri de proiecte pot fi implicate şi organizaţii din ţările partenere – regiunile 1-4 (a se vedea sectiunea “Țări eligibile” în partea A din Ghidul Programului Erasmus+). Acestea pot avea doar calitate de parteneri, nu nu și de solicitanți).

Vă reamintim faptul că pentru a putea candida aveți nevoie de un cod PIC (în cazul în care nu aveți un astfel de cod, găsiți detalii și un webinar care vă ghidează pas cu pas cum să îl obțineți în secțiunea dedicată AICI).

Înregistrările celor trei webinare sunt disponibile și în playlist-ul de mai jos (click pe 'Playlist' sau săgețile de >> pentru a merge la următoarele webinare):

CORECȚIE! În webinarul pentru proiecte de mobilitate se menționează faptul că liderii trebuie să aibă o vârstă de maxim 30 ani. Dorim să corectăm această informație, liderii de schimburi, la fel ca orice lucrător de tineret, pot participa fără limită de vârstă).

1381 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.