Actualizare calendar ciclu de formare și evaluare SEV

1468 Vizualizări
Data: 14 Mai 2015

 

Au fost operate o serie de modificări în ceea ce privește procedura de înscriere la evenimentele dedicate voluntarilor găzduiți în România prin Serviciul European de Voluntariat (On Arrival Training - OAT și Mid Term Evaluation - MTE). Aceste modificări sunt valabile începând cu luna iunie și vizează următoarele aspecte:

- termenul de înscriere al voluntarilor este data de 1 a fiecărei luni

- pot participa și voluntarii care urmează să sosească în cursul lunii în care se organizează evenimente de tip OAT (ex. voluntarii care sosesc până în 7 iunie pot participa la OAT-ul din luna iunie).

Calendarul actualizat este disponibil AICI și în secțiunea dedicată pe site Proiectelor de mobilitate pentru tineret la Documente și informații utile.

Toţi voluntarii SEV trebuie să participe la OAT în termen de maxim 2 luni de la sosire, iar cei care desfăşoară stagii mai mari de 6 luni vor participa şi la Mid Term Evaluation la jumătatea perioadei şi nu mai târziu de maxim două luni până la plecare. Costurile de participare la aceste evenimente (cazare, masă, transport, săli, formatori) sunt acoperite de Agenţia Naţională. Cheltuielile de transport se vor deconta în termen de maxim 45 zile de la trimiterea formularului de deceont conform instrucţiunilor care vor fi postate în paginile online create pentru fiecare eveniment. Participarea la OAT şi MTE sunt obligatorii pe întreaga perioadă de desfăşurare a acestora.

1468 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.