Tineret 2021 - la un zoom distanță

3560 Vizualizări
Data: 8 Aprilie 2021

Program nou, termen limită nou, ofertă de formare/informare la un click distanță…11 mai 2021, primul termen limită din noul Erasmus+.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor se apropie, iar echipa Tineret Mobilități te invită în perioada următoare la o serie de evenimente pentru ca propunerea ta de proiect să devină PROIECTUL.

Astfel, te invităm în funcție de disponibilitatea ta și nevoia de informare și formare la o serie de evenimente online de pregătire a candidaturilor. Toate întâlnirile vor fi organizate prin intermediul platformei ZOOM, în limita a 100 de participanți pentru fiecare eveniment în parte.

Calendarul de evenimente pentru care poți opta este următorul:

14 aprilie 2021, ora 11.00, Noul Erasmus+ la un zoom distanță - întâlnire online cu o durată de 90 de minute în care AN vă transmite noutățile pe care programul le aduce, clarificări bugetare, recomandări, precum și oferirea unui spațiu pentru întrebări și răspunsuri.

Mai multe informații AICI

20 aprilie 2021, ora 14.00, “Mă implic!”- Proiectele de participare a tinerilor, o oportunitate pentru a face auzită vocea tinerilor. Trei ore în care poți afla ce sunt proiectele de participare, ce activități poți desfășura, informații referitoare la formularul de candidatură, aspectele bugetare și vei avea un spațiu pentru întrebări și răspunsuri.

Te poți înscrie AICI, până cel târziu la 17 aprilie 2021.

Pentru alte informații o poti contacta pe Florina Făgărășeanu pe email: florina.fagaraseanu@anpcdefp.ro

23 aprilie 2021, ora 14.00, “Proiectele standard- schimburile de tineri și mobilitatea lucrătorilor de tineret’”. Cu o durata de trei ore, întâlnirea va aborda noutățile pe care le  aduce programul Erasmus+ pentru cele două tipuri de activități de mobilitate, clarificări bugetare și informații cu privire la formularele de candidatură și va oferi un spațiu pentru întrebări și răspunsuri.

Te poți înscrie AICI, până cel târziu la 20 aprilie 2021.

Pentru alte informații o poți contacta pe Simona Musteață pe email: simona.musteata@anpcdefp.ro

27 aprilie 2021, “Proiectele acreditate - o provocare strategică”. Organizațiile care au primit acreditarea în domeniul tineret sunt invitate la o întâlnire de trei ore în care vor fi prezentate criteriile de alocare a fondurilor, vor fi clarificate aspectele legate de completarea cererii anuale de grant.

Pentru informatii suplimentare o poți contacta pe Andreea Groza, email: andreea.groza@anpcdefp.ro

6 mai 2021, Atelier de feedback pentru pregătirea proiectelor ce vizează mobilitatea lucrătorilor de tineret. Temele abordate: corelarea obiectivelor Programului Erasmus+ cu obiectivele specifice ale propunerilor de candidatură, dimensionarea și formularea corectă a obiectivelor specifice ale propunerilor de candidatură, profil participanți și tipurile de activități specifice/relevante.

Te poți înscrie AICI, până cel târziu la 03 mai 2021.

Pentru alte informații o poți contacta pe Florina Făgărășeanu pe email: florina.fagaraseanu@anpcdefp.ro,

7 mai 2021, Atelier de feedback pentru pregătirea candidaturilor de mobilități tineret. Temele abordate: planificarea și completarea corectă, logică și cu conținut a calendarului de activități, ca activitate principală în proiect, alegerea și planificarea metodelor de educație nonformală.

Te poți înscrie  AICI, până cel târziu la 03 mai 2021.

Pentru alte informații o poți contacta pe Florina Făgărășeanu, email: florina.fagaraseanu@anpcdefp.ro,

5, 6, 7, 10 mai 2021, Zilele consilierii, la care sunt invitați candidații care doresc să primească consiliere și recomandări personalizate pentru propunerile de candidaturi planificate pentru acest termen limită, în limita de maxim 2 h/proiect.

Te poți înscrie AICI,  până cel târziu la 2 mai 2021.

Pentru alte informații o poți contacta pe Geanina Constantin, email: geanina.constantin@anpcdefp.ro,

Echipa Tineret oferă în această perioadă consultanță permanentă prin email, telefon în intervalul orar 10.00 - 17.00 (zile lucrătoare). Datele de contact ale echipei Tineret mobilități sunt disponibile aici

Vă dorim mult succes și inspirație!
Echipa Tineret Mobilități


Adăugat de: Cornel Stinga

3560 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
5 August 2024 - 7 August 2024
Loc desfăşurare
Jud. Bucuresti, Bucuresti, To be decided
Perioada:
15 Iulie 2024 - 19 Iulie 2024
Loc desfăşurare
Jud. Bucuresti, Online, Online
ULTIMELE ştiri
13 Iunie 2024

În parteneriat cu Europe Direct Regiunea Centru, organizăm o serie de ateliere de scriere de proiecte de mobilitate pentru sectoarele Educația adulților și Formare profesională VET

12 Iunie 2024

Comisia Europeană vrea să audă părerea ta!

ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
5 August 2024 - 7 August 2024
Loc desfăşurare
Jud. Bucuresti, Bucuresti, To be decided
Perioada:
15 Iulie 2024 - 19 Iulie 2024
Loc desfăşurare
Jud. Bucuresti, Online, Online
ULTIMELE ştiri
13 Iunie 2024

În parteneriat cu Europe Direct Regiunea Centru, organizăm o serie de ateliere de scriere de proiecte de mobilitate pentru sectoarele Educația adulților și Formare profesională VET

12 Iunie 2024

Comisia Europeană vrea să audă părerea ta!

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.