Actualizare - Webinare 4+ pentru Erasmus+

2042 Vizualizări
Data: 12 Februarie 2015


Actualizare!

Posibilitatea de vă înregistra pentru cele trei webinare din perioada următoare a fost suspendată datorită atingerii numărului maxim de persoane care se pot înscrie. 

Pentru cei care NU vor putea participa la aceste webinare am pus la dispoziție trei formulare online pentru colectarea de întrebări care vor fi preluate și la care se va răspunde în timpul celor trei evenimente. Aceste formulare sunt disponibile în paginile dedicate fiecărui webinar (click pe titlul acestuia în lista de mai jos). Termenul limită pentru trimiterea acestor întrebări este 22 februarie 2015.

Răspunsurile vor fi disponbile online întrucât webinarile vor fi înregistrate și puse la dispoziție online sub forma unor filme care vor fi publicate în secțiunile dedicatfiecărui tip de mobilitate și pe canalul de Youtube al programului Erasmus+.

Știrea originală

În datele 18, 23 și 24 februarie Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale organizează o serie de patru webinare (mai multe informații și link-ul pentru înscriere pentru fiecare eveniment sunt disponibile prin click pe titlul evenimentului):
- miercuri, 18 februarie, începând cu ora 11.30: Primul pas în Erasmus+ sau cum obțin codul PIC?  Webinarul s-a încheiat. Înregistrarea video a acestuia este disponibilă în secțiunea dedicată pe site (click AICI)
- luni, 23 februarie, începând cu ora 11.30: Dezvoltă-ți organizația cu Erasmus+ prin proiecte de mobilitate pentru formare profesională
- luni, 23 februarie, începând cu ora 14.30: Dezvoltă-ți școala cu Erasmus+ prin proiecte de mobilitate școlară
- marți, 24 februarie, începând cu ora 14.30: Dezvoltă-ți comunitatea cu Erasmus+ prin proiecte de mobilitate pentru educația adulților

Webinarele vor dura aproximativ 90 de minute și sunt evenimente online la care puteți participa de acasă, de la birou sau de oriunde doriți cu condiția să vă înscrieți online și să instalați un program (durează maxim un minut) pe calculatorul, tableta sau mobilul dvs. (dacă este un smartphone).

Pentru a participa nu trebuie decât să vă treceți numele și adresa de email din link-ul menționat în descriere. Veți primi un mesaj de confirmare pe adresa de mail menționată și un link de unde trebuie să descărcați un program care trebuie instalat în calculatorul pe care îl veți folosi pentru a participa (există și o aplicație ce poate fi descărcată pentru tabletă sau telefon mobil)

După ce vă înregistrați, pentru a participa trebuie să fiți online la adresa specificată în mailul de confirmare (nu puteți accesa webinarul decât cu programul menționat anterior) și să conectați căștile sau boxele pentru a auzi ceea ce se va prezenta.

Pentru acest tip de eveniment nu se eliberează certificate de participare.

2042 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.