Certificatul Lingvistic European 2021

8992 Vizualizări
Data: 7 Iunie 2021

  – Apel pentru depunerea de candidaturi

Vă invităm să trimiteți spre evaluare un proiect care se adresează predării/învățării limbilor străine, indiferent de contextul și de vârsta celor care învață/predau și indiferent de sursa de finanțare (*), prin completarea formularului de candidatură. În urma evaluării, proiectului dvs. i se poate acorda Certificatul Lingvistic European (European Language Label) 2021.

 

Priorități 2021:

  1. Îmbunătățirea învățării limbilor străine prin intermediul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) și al mass-mediei digitale.
  2. Învățarea limbilor străine și promovarea echității, coeziunii sociale și cetățeniei active.
  3. Dezvoltarea profesională a profesorilor de limbi străine.

Detalii privind prioritățile pentru anul curent

 
Proiectul eligibil trebuie să fie depus de o instituție din România care a coordonat sau a fost parteneră în proiect. De asemenea, proiectul trebuie: a) să nu se fi încheiat dar să aibă deja rezultate a căror utilitate să fie clară, simplu de prezentat și de evaluat, sau b) să se fi încheiat recent, dar rezultatele sale să fie încă utilizate - se vor aduce argumente solide în acest caz.

Evaluarea se va face având în vedere: 1. Concordanța cu prioritățile europene. 2. Valoarea adăugată a proiectului pentru predarea și învățarea limbilor străine în context național. 3. Caracterul motivant al proiectului pentru elevi/studenți/cursanți care învață limbi străine și pentru profesorii de limbi străine. 4. Originalitatea și creativitatea proiectului în domeniul predării și învățării limbilor străine. 5. Transferabilitatea rezultatelor proiectului în domeniul predării și învățării limbilor străine. 6. Website activ.

 

(*) - Începând cu 2022, Certificatul Lingvistic European va fi acordat doar proiectelor finanțate prin Programul Erasmus+.

ATENȚIE: Accesul la formular se face doar pe baza unei adrese de Gmail. Formularul NU PERMITE editarea ulterioară. Fiecare candidatură va fi completată integral, într-o singură intrare. Candidaturile completate parțial nu vor intra în evaluare.

Vă dorim mult succes!

 – Candidaturi primite

La runda 2021 s-au primit 31 de candidaturi eligibile. Lista completă AICI.

 

 – Rezultate 2021

Proiectele premiate în 2021 și descrierile lor pot fi consultate AICI. Ceremonia de atribuire va avea loc pe 29 septembrie, în timpul conferinței online „Languages for NEETs integration in the future Europe“, care va fi transmisă în direct și la care vă invităm să vă înscrieți. Înregistrarea se face până pe 27 septembrie la adresa: https://bit.ly/_EDL2021.

Conferința face parte din evenimentul LinguaFest Ediția a 10-a, care se va desfășura între 24 - 30 septembrie 2021. Mai multe detalii.

 

 

 


Adăugat de: Erasmus Plus

8992 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
24 Iunie 2024 - 26 Iunie 2024
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
23 Iulie 2024 - 27 Iulie 2024
Loc desfăşurare
România
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
24 Iunie 2024 - 26 Iunie 2024
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
23 Iulie 2024 - 27 Iulie 2024
Loc desfăşurare
România
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.