Plusăm cu webinare

1648 Vizualizări
Data: 28 Februarie 2015

 

Toate webinarele într-un singur loc! Acum aveţi la dispoziţie toate înregistrările webinarelor realizate până în acest moment pentru cei interesaţi să depună propuneri de proiect Erasmus+ în secţiunea Webinare disponibilă în meniul gri din partea dreapta sus (pentru link direct - click AICI). Acestea pot fi vizualizate şi pe canalul Youtube al programului Erasmus+ în România.

 

Totodată, în 9 şi 10 martie Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale organizează o nouă serie de patru webinare susținute de reprezentanți ai departamentului proiecte de parteneriat strategic din cadrul ANPCDEFP pentru candidaţii care vor să trimită propuneri de proiect la termenul de 30 martie (mai multe informații și link-ul pentru înscriere pentru fiecare eveniment sunt disponibile prin click pe titlul evenimentului):

- luni, 9 martie, începând cu ora 11.30: Dezvoltă-ți organizația prin parteneriate strategice pentru formare profesională
- luni, 9 martie, începând cu ora 14.30: Dezvoltă-ți organizația prin parteneriate strategice pentru învăţământ superior
- marţi, 10 martie, începând cu ora 11.30: Dezvoltă-ți şcoala prin parteneriate strategice pentru educaţie şcolară
- marţi, 10 martie, începând cu ora 14.30: Dezvoltă-ți comunitatea prin parteneriate strategice pentru educaţia adulţilor

Webinarele vor dura aproximativ 90 de minute și sunt evenimente online la care puteți participa de acasă, de la birou sau de oriunde doriți cu condiția să vă înscrieți online și să instalați un program (durează maxim un minut) pe calculatorul, tableta sau mobilul dvs. (dacă este un smartphone).

Pentru a participa trebuie să fiți online la adresa specificată în emailul de confirmare (nu trebuie decât să dați click pe link-ul din mesajele pe care le veți primi automat pentru a accesa webinarul și să urmați instrucțiunile - durează aproximativ un minut) și să conectați căștile sau boxele pentru a auzi ceea ce se va prezenta. Termenul limită pentru înscriere este 8 martie!

Platforma tehnică permite participarea a maxim 100 de persoane per sesiune iar înscrierea se va face în regim de primul venit, primul servit.

Totodată, în descrierea fiecărui eveniment aveți la dispoziție un formular pentru a colecta întrebări în avans - termen pentru punerea acestor întrebări este 8 martie. La aceste întrebări se va răspunde în timpul prezentărilor.

Pentru acest tip de eveniment nu se eliberează certificate de participare. 

1648 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
21 Noiembrie 2022 - 24 Noiembrie 2022
Loc desfăşurare
Italia
Perioada:
29 Noiembrie 2022 - 3 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Malta
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.