Documente de suport

Documente suport

 

În secțiunea Documents, puteți descărca, adăuga și actualiza documentele necesare pentru certificarea OID-ului de către Agenția Națională. Organizațiile care trebuie să pună la dispoziție documentele adiționale solicitate pentru justificarea capacității financiare sau operaționale le vor încărca în această secțiune. Este recomandată verificarea și actualizarea documentelor mai vechi de șase luni atunci când organizația depune o nouă candidatură de proiect.

Pentru finalizarea procesului, trebuie să încărcați formularele completate pentru identificarea entității legale a organizației („Legal Entities form”) și pentru identificarea financiară („Financial Identification form”) în secțiunea Documents. Pentru modelele de formulare și îndrumările necesare completării acestora, click AICI.

Nu există limitări referitoare la numărul de documente ce pot fi încărcate. Însă, dimensiunea unui document/fișier nu poate depăși 20 MB.

Atenție! Documentele încărcate în Organisation Registration System nu mai pot fi șterse ulterior. În cazul în care un document trebuie actualizat, se poate încărca o nouă versiune a acestuia. Toate versiunile încărcate anterior rămân în continuare disponibile.

Pentru a vedea pașii necesari pentru gestionarea secțiunii Documents, click AICI. Când finalizați încărcarea documentelor necesare, trebuie să apăsați pe Update Organisation pentru a salva actualizările făcute.

 

 

Adăugarea unui document nou

 

Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
18 Martie 2024 - 24 Martie 2024
Loc desfăşurare
Austria
Perioada:
9 Ianuarie 2024 - 12 Ianuarie 2024
Loc desfăşurare
România
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
18 Martie 2024 - 24 Martie 2024
Loc desfăşurare
Austria
Perioada:
9 Ianuarie 2024 - 12 Ianuarie 2024
Loc desfăşurare
România
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.